Παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-5 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένες εταιρείες courier (Γενική ΤαχυδρομικήΕΛΤΑ Courier ) ή με μεταφορική εταιρεία σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών που δεν καλύπτονται από μεταφορική εταιρεία, αποστολές μεγάλου όγκου ή βάρους θα εξετάζονται κατά περίπτωση Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας στα χέρια των courier, μπαίνοντας από την αρχική σελίδα μας, στο site της Γενική Ταχυδρομική ή ΕΛΤΑ Courier και εισάγοντας εκεί τον αριθμό της αποστολής σας που σας παραδώσαμε.

Τα έξοδα αποστολής:

Για παραγγελίες εσωτερικού:

  • Για αποστολή στο χώρο σας με Γενική Ταχυδρομική υπάρχει χρέωση μεταφορικών 5€ (με ΦΠΑ) έαν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 70 Ευρώ.
  • Δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 70 Ευρώ.
  • Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή.
  • Εάν επιθυμείτε αποστολή με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία Courier μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

ΑΛΛΑΓΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής 8 ευρώ.

  • Γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά (Τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Διευκρινήσεις:

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.
Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

Τρόποι Πληρωμής

> Με αντικαταβολή

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της σε εσάς,Mε Τραπεζική Κατάθεση

> Με Τραπεζική Κατάθεση

EUROBANK – ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

GR6902603290000350200568558

ALPHA BANK – ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

GR2901403050305002101051365

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΣΑΜΟΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

GR6501103410000034174988021

> Μέσω Πιστωτικής

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλείς server στο περιβάλλον της τράπεζας

( Μπορείτε να χρησημοποιήσετε κάρτα πιστωτική online αγορών, να την φορτίζετε με όσα χρήματα επιθυμείτε και να πραγματοποιείτε online αγορές )

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης τη πιστωτική κάρτα θα πρέπει  κατά τη παραλαβή να  επιδείξετε τη ταυτότητά σας καθώς και τη πιστωτική σας κάρτα στο κούριερ

> Ασφάλεια Συναλλαγών

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας (ssl 128 encryption) .

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο server της τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια, εγγυημένη απο τη τράπεζα .

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή δεν  αποθηκεύονται και προστατεύονται σύμφωνα με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης τη πιστωτική κάρτα θα πρέπει  κατά τη παραλαβή να  επιδείξετε την ταυτότητα σας καθώς και τη πιστωτική σας κάρτα στο κούριερ

Πιστωτική Κάρτα μέσω της Eurobank

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω ασφαλούς σύνδεσης με την πύλη πληρωμών της Eurobank. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Το Samoladoshome.gr δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση σας στοιχεία σας τα οποία διαχειρίζεται η Eurobank σε ασφαλές περιβάλλον. Οι Όροι Χρήσης, τους οποίους θα καλείστε να αποδεχτείτε στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση είναι ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει

**Οι δόσεις υποστηρίζονται μόνο με πιστωτική κάρτα.